25 let

I nadále pomáháme studentům v rámci EU nabírat cenné pracovní zkušenosti

I nadále pomáháme studentům v rámci EU nabírat cenné pracovní zkušenosti

V září jsme společně se školou EDUCA v Novém Jičíně uvítali dalšího zahraničního stážistu, v tomto případě stážistku Kristinu, studentku ekonomické školy, která k nám přijela ze slovenského Lučence.

„Během třítýdenního pobytu v Novém Jičíně jsem vykonávala praxi ve společnosti MIXA VENDING, za což jsem neskutečně ráda, protože mi to přineslo nové zkušenosti a naučila jsem se spoustu zajímavých věcí, se kterými jsem se doposud neměla možnost setkat,“ hodnotí zpětně svou pracovní náplň studentka Kristina a zároveň dodává, že nejen samotná společnost je skvělá, ale má i výborný kolektiv a velmi ochotné zaměstnance, mezi které se každé ráno moc těšila.

Kromě běžných kancelářských prací měla Kristina příležitost blíže nahlédnout i do každodenní činnosti našich operátorů. „Vzali mě také přímo do terénu, kde jsem viděla chod firmy naživo, konkrétně tedy doplňování automatů a jejich celkové fungování.“

„Jsem vděčná za možnost vykonat svou studentskou praxi právě u vás, dalo mi to celkově mnoho cenného do života, posilnilo mou samostatnost a také jsem měla možnost blíže poznat krásné město Nový Jičín a jeho zajímavé památky,“ dodává mladá sympatická studentka.



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
;