25 let

MIXA VENDING mezi Diamanty českého byznysu

MIXA VENDING mezi Diamanty českého byznysu

Obr.: Přebírání ocenění majitelem 3. nejlepší firmy v MS kraji 2020, panem Miroslavem Mixou

Na slavnostním večeru v olomouckém Nutrend Worldu byla dne 25. 2. 2020 udělena ocenění Diamanty českého byznysu pro Olomoucký a Moravskoslezský kraj – ceny, které jsou prestižním ohodnocením výkonnosti českých firem v jednotlivých regionech.

Diamanty českého byznysu jsou projektem, jehož základním posláním je zhodnocení nejúspěšnějších podnikatelských subjektů dle jejich ekonomických výstupů za poslední 3 roky. Žebříček je sestaven analytickou společností Bisnode podle parametrů nárůstu tržeb, nárůstu aktiv, rentability vlastního kapitálu – ROE a běžné likvidity. Zveřejněno je 10 nejlepších společností v každém kraji. Objektivní ekonomické ceny jsou však udíleny vždy pouze třem nejlepším firmám z každého kraje České republiky. A mezi ně se nyní hrdě řadí právě i naše společnost MIXA VENDING, která již od roku 1993 nabízí prodejní automaty všeho druhu - nápojové automaty, potravinové automaty, automaty na kusové zboží, automaty na vodu a sodu, ale také třeba i speciální automaty na chlazená jídla s výtahem.

„Jsem opravdu pyšný, že naše firma byla vyhodnocena z cca 600 firem v Moravskoslezském kraji jako 3. nejlepší, tedy ekonomicky nejperspektivnější, a byla zařazena mezi Diamanty českého byznysu“, okomentoval toto radostné zjištění pan Miroslav Mixa, majitel a jednatel společnosti MIXA VENDING.

„Rád bych také doplnil, že jsme se nikam nehlásili, jen si dal někdo práci a z veřejně dostupných databází vyhodnotil a porovnal všechny firmy v ČR. Popravdě mě překvapilo, že si nás, malé rodinné firmy ze severní Moravy, vůbec někdo všimnul. O to více si toho ale vážím“, pokračuje pan Mixa.

„Zároveň si velmi dobře uvědomuji, že jde o významné ocenění celého našeho pracovního kolektivu, a to mě jen utvrzuje v tom, že tvoříme skvělý a produktivní tým, jehož práce a výsledky jsou již zjevné na celostátní úrovni.“

Odbornými garanty projektu jsou Univerzita Karlova, ČVUT a Hospodářská komora České republiky.
Zdroj: http://cotmedia.cz/diamanty-ceskeho-byznysu/



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
;