25 let

MIXA VENDING V NOVÉM

MIXA VENDING V NOVÉM

A je to tady! Rekonstrukce objektu finišuje a my vás již brzy přivítáme v nových prostorách MIXA VENDING.

exteriér        


Znáte přísloví „lepší je vyhořet, než se stěhovat“? Tak stěhování už máme náročné téměř za sebou a zvládli jsme to. Ještě zdaleka není vše hotovo a my zařizujeme nové prostory novým vybavením v duchu jednoduchosti, efektivnosti a otevřenosti, přesně takový MIXA VENDING totiž je.

Možná se ptáte, proč jsme změnili území našeho sídla a pustili se do tak náročných akcí. Ještě před několika týdny jste nás mohli najít v Novém Jičíně na ul. Jugoslávská. Vzhledem k tomu, že umíme přijímat životní výzvy a udělat z nich nové příležitosti, naše firma se rozrůstala a časem nám začaly být prostory malé a nepraktické. A protože firma MIXA VENDING je firma činu, byla jen otázka času, kdy najdeme řešení a umožníme již dále expandovat.



V nových prostorách tak vzniká jednotlivá území

- království našich techniků, kteří jsou tady pro vás av případě potřeby jsou připraveni vyrazit za vámi a vyřešit váš problém

- prostory, kde na vás čekají naše produkty, takže jakmile je objednáte, už je pro vás balíme

- království obchodního oddělení, díky kterému jdou obchody s námi tak hladce

- kreativní svět, kde pro vás skládáme automaty na míru na moderních montážních linkách

- a další zázemí pro všechny, kteří jsou v týmu MIXA VENDING a mají tady své místo

     

Jednoduše vše, co potřebujeme a děláme, teď máme pod jednou střechou. To nám umožní rychleji a operativněji, ještě lépe koordinovat práci a být vám blíž.

Zakládáme si na tom, aby se našim zaměstnancům u nás dobře pracovalo. Jsme rodinná firma a víme, že pracovní prostředí je jeden z důležitých aspektů pro spokojenost zaměstnanců. Věřím, že se nám podařilo ho vytvořit tak, aby se jim u nás ještě více líbilo.

Při rekonstrukci budovy jsme samozřejmě mysleli i na vás a výsledkem je prostorný showroom, kde můžete

- na vlastní oči vidět naše kávovary a automaty

- vlastníma rukama si vyzkoušet, jak skvěle fungují

- a také dopřát svým čichovým a chuťovým buňkám zážitek, jak chutná kvalitní voňavá čerstvě namletá káva z našich kávovarů

tedy vybalíme všechny krabice a všechno bude na svém místě, rádi vás přivítáme na dni otevřených dveří v našem novém sídle, kde nejen ucítíte vůni novot , ale především vůni čerstvě namleté ​​​​​​​kávy. Protože hlavně kolem ní se to u nás všechno točí.





Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
;