25 let

„Naučil jsem se spoustu věcí,” uvedl francouzský student na stáži u MIXA VENDING

„Naučil jsem se spoustu věcí,” uvedl francouzský student na stáži u MIXA VENDING

Jsem opravdu šťastný, že jsem si mohl vyzkoušet pracovat v rodinné firmě MIXA VENDING,” napsal nám zpětně sedmnáctiletý Antoine, který si u nás vyzkoušel měsíční praxi. Dorazil k nám z francouzské střední školy Isabelle Viviani Vocational school z města Épinal. 

Sympatický mladík si mimo jiného pod dozorem našeho zkušeného operátora vyzkoušel také doplňovat nápojové a potravinové automaty přímo u našeho zákazníka. Komunikace probíhala v angličtině a dle slov operátora byl Antoine velmi šikovný a snaživý.

Sám Antoine se před odjezdem domů svěřil své učitelce, že u nás byl velmi spokojený a vůbec nečekal, že se mu bude v Novém Jičíně až tak líbit. 

Lidé v MIXA VENDING byli velmi přátelští a se vším mi po celý měsíc pomáhali. Naučil jsem se zde spoustu věcí, které využiju v profesním i osobním životě. Moc Vám, pane Mixo, děkuji za tuto úžasnou příležitost, uvedl mladík.  

Tato slova nás samozřejmě nesmírně těší, stejně jako fotka v tričku MIXA VENDING, kterou nám Antoine s poděkováním poslal. Jsme opravdu rádi, že jsme mohli být součástí příjemné spolupráce. Máme radost, že si mladý francouzský student odvezl pozitivní vzpomínky nejen na naši firmu a prodejní automaty, které ho ještě možná nějaký čas budou "strašit" ve snech ;-), ale také na celou Českou republiku. 

Celý pobyt se uskutečnil v rámci EU a spolupráce se školou EDUCA (Střední odborná škola, s.r.o.). Antoine byl u nás od 5. 6. do 3. 7. 2019. 

 



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
;