25 let

Novinky z MIXA VENDING rodinky!

Novinky z MIXA VENDING rodinky!

Loňský rok nám všem tak trochu zamotal hlavu, udělal čáru přes rozpočet a donutil nás přemýšlet jinak, než jsme byli doposud zvyklí. Ať už jde o bezpečí, zdraví, vztahy, naplánované cíle či životní poslání.

Stejně jako spousta podniků a společností jsme i my na jaře bojovali doslova o přežití. Výroba v mnohých továrnách byla pozastavena a pro spoustu našich zákazníků, především z oblasti Gastro služeb (HORECA), byl náhlý propad tržeb vlivem uzavřených provozoven často až likvidační. Mnohé naše svačinové a nápojové automaty tak z ničeho zůstaly opuštěné a nevyužité.

Každá nesnáz však může být i příležitost.

S touto myšlenkou jsme se v těch nejsložitějších časech vydali do boje a stále se jí držíme. Celkem to funguje! Nejprve jsme nestíhali doplňovat automaty na dezinfekci a roušky (tzv. rouškomaty), o které byl ohromný zájem, nyní chystáme další novinky. Ať už se jedná o nápojové či potravinové automaty, automaty na chlazená jídla, plnoautomatické kávovary renomovaných značek JURA a FRANKE, nebo novinek v podobě stylových pákových kávovarů.

Špičkové prodejní automaty na dosah

A co víc! Rozšiřujeme svou působnost a s radostí vám tímto představujeme náš nový přírůstek do MIXA VENDING rodiny. Nesmírně nás těší, že k vám můžeme být zase o něco blíž díky naší nové pobočce v Uherském Brodu!

Zatím je vše teprve v rozletu a bude to ještě pořádná dřina. Avšak v těchto složitých časech se radost z jakéhokoliv kroku vpřed o to více násobí.  Zkrátka stále pilně pracujeme, učíme se a vylepšujeme naši nabídku prodejních automatů, espresso kávovarů, zrnkové kávy a dalších kvalitních surovin, abychom tak ještě lépe dokázali uspokojit vaše potřeby a přání.

O dalších novinkách vás budeme průběžně informovat. Těšíme se. A vy se těšte taky! :-)

Pozor! Sledujte nás i na našem Facebooku MIXA.cz, kde se dozvíte mnoho zajímajívých informací nejen o kávě! 

#kvalitniosvezeninadosah #elCRIOLLOcoffee #automatybudoucnosti #Azkoyen #spickoveespresso #jinadimenze #MIXAVENDING #borimemytyokavezautomatu #novinky2021 #spolutodame!



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
;