25 let

Kvalitní káva na pracovišti: Benefit, který zaměstnanci ocení

Kvalitní káva na pracovišti: Benefit, který zaměstnanci ocení 6 z 10 lidí u nás si život bez ní neumí představit. Více než polovina Čechů si ji dopřeje téměř ihned po probuzení a během dopoledních hodin. Pro celou třetinu lidí je pak neodmyslitelnou součástí každého (nejen) pracovního dne. O čem je řeč?

Káva, káva a zase káva. Díky za ni!

Druhá nejvíce obchodovaná a vyvážená komodita na světě. Její pozitivní účinky pro lidské bytí jsou již všeobecně známy. A ač se stále ještě spousta Čechů spokojí s tzv. Turkem a instatní kávou, spotřeba kvalitní zrnkové kávy stále stoupá. A to je  dobře. Je totiž káva a káva. Dostupnost kvalitní kávy na pracovišti se stává velmi žádaným zaměstnaneckým benefitem pro stále větší počet lidí. Ve své podstatě to vnímají již jako určitý standard dnešní doby.

Dle statistik Češi za rok zkonzumují v průměru 2,2 kg kávy na osobu.

Nejenže nabídku kávy na pracovišti očekávají zdarma, či s výraznější slevou, poptávka je také po její perfektní kvalitě. Tento žádaný a oblíbený zaměstnanecký benefit by tak neměli vedoucí pracovníci firem příliš podceňovat. Naopak. Pokud chcete zvýšit výkon a spokojenost svých zaměstnanců, nabídněte jim přísun kvalitní kávy na pracovišti.

Časům, kdy ve sdílené kuchyňce v práci stačilo mít dózu s instantní či namletou kávou, už zkrátka dávno odzvonilo.

Proto v naší nabídce najdete zrnkovou kávu jen té nejvyšší kvality. Přesvědčte se a ochutnejte:
MIXA VENDING - Nabídka vybrané zrnkové kávy

A pokud hledáte opravdu 
kvalitní kávovar, který připraví špičkovou kávu, kdykoliv na ni dostanete chuť, mrkněte také na naši širokou nabídku espresso kávovarů JURA. Zároveň jsme výhradním distributorem špičkových plnoautomatických kávovarů FRANKE pro Českou republiku. Rádi Vám "ušijeme" kávovar přímo "na tělo" ! Neváhejte nás proto kdykoliv kontaktovat pro bližší informace. Bezplatné vyzkoušení, ochutnávka, nebo také příp. zapůjčka kávovaru za pravidelný odběr našich výběrových surovin je samozřejmostí..

Vlastníte provoz s větší rozlohou a espresso kávovar by nepokryl Vaši každodenní spotřebu/ výdej šálků kávy? I na to máme řešení v podobě profesionálních prodejních a nápojových automatů, se kterými máme bohaté zkušenosti. Pokud o něčem podobném uvažujete, jsme tu pro Vás!




Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
;