25 let

Rekordních 60 tun prodané kávy v roce 2018. Bilancovali jsme...

Rekordních 60 tun prodané kávy v roce 2018. Bilancovali jsme...
Přes 10 milionů prodaných pohárků, přes 60 tun kávy, nebo více než 200 stolitrových barelů džusového koncentrátu. Nejen to byl pro MIXA VENDING v prodeji úspěšný a rekordní rok 2018. V minulém týdnu jsme se sešli na každoroční celofiremní poradě, kde jsme hodnotili nejen výsledky za uplynulý rok, ale zároveň se zabývali budoucností.



Sešli jsme se netradičně v aule střední školy EDUCA. Poslední čtyři roky rosteme o 25% a tak už nám pro naše celofiremní porady nestačí vlastní prostory :).

Kromě vizí a připravovaných projektů nám byla představena architektonická studie nového objektu, budoucího sídla MIXA VENDING. Tento záměr zapadá i do naší snahy být nejen žádaný obchodní partner, ale i žádaný zaměstnavatel.

Na tyto prostory se všichni těšíme, protože nám pomohou sjednotit všechny naše oddělení do jedné budovy, zefektivnit sklad, servis a celkově tak nabídnou příjemnější prostředí nejen pro naše zaměstnance, ale i zákazníky. Plánovaný začátek výstavby je příští rok.

Pozor! Sledujte nás na našem Facebooku MIXA.cz, kde se dozvíte mnoho zajímajívých informací nejen o kávě!


Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
;