25 let

Stavba roku 2021: Máme hlavní cenu!

Stavba roku 2021: Máme hlavní cenu! Dne 18. října 2021 proběhl v Betlémské kapli v Praze galavečer ku příležitosti vyhlášení ankety Stavba roku. A my byli u toho!

Odborná porota během letních měsíců navštívila všech 90 soutěžních staveb, z nichž následně vybrala 10 nejlepších.

Vila Vnitřní krajina, v jejímž zázemí se nachází naše nová kancelář pro obchodní jednání, je jednou z nejlépe oceněných a může se tak nově pyšnit i tímto prestižním titulem.

„V již 29. ročníku soutěžní přehlídky se tradičně potkáváme nejen s autory jednotlivých staveb, ale také projektanty, stavebními firmami, a všemi, kdo připravili kompletní projektové dokumentace a kdo realizovali jednotlivé stavby a stavební díla. Zároveň se seznamuje s jednotlivými investory, kteří stáli u každé stavby většinou od zrodu myšlenky konkrétního investičního záměru, až po její úplnou realizaci. Vyhlášení titulů je vrcholem ocenění a seznámení se s jejich, mnohdy několikaletou, prací a úsilím“, sdělil předseda rady programu Jan Fibiger.

„Těší nás opět velký zájem přihlašovatelů, kteří celorepublikový titul Stavba roku vnímají jako vrcholné ocenění podobné filmovým Oscarům,“ dodal.

Ocenění si nesmírně vážíme a děkujeme všem za projevenou podporu!

Miroslav Mixa a tým MIXA VENDING

Zdroj:
Stavba roku 2021: Představujeme deset nejlepších staveb letošního roku - Seznam Zprávy (seznamzpravy.cz)



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
;