25 let

Blog

Přátelské setkání s obchodními partnery ve slunném španělsku

20.01.2020

Na konci září vyrazili členové týmu MIXA VENDING na pracovní cestu do Španělska, kam je pozvali dlouholetí obchodní partneři. Průběh návštěvy den po dni shrnula členka týmu Jana, která si z tohoto pracovního pobytu dovezla kromě nových informací také nespočet skvělých zážitků.

I nadále pomáháme studentům v rámci EU nabírat cenné pracovní zkušenosti

24.11.2019

V září jsme společně se školou EDUCA v Novém Jičíně uvítali dalšího zahraničního stážistu, v tomto případě stážistku Kristinu, studentku ekonomické školy, která k nám přijela ze slovenského Lučence.

Vzdělávání zaměstnanců společnosti MIXA VENDING s. r. o.

01.10.2019

Hlavní cíl projektu spočívá primárně ve zvýšení adaptability zaměstnanců, sekundárně pak ve zvýšení konkurenceschopnosti a expanzi naší společnosti na zahraniční trhy.

„Naučil jsem se spoustu věcí,” uvedl francouzský student na stáži u MIXA VENDING

01.09.2019

„Jsem opravdu šťastný, že jsem si mohl vyzkoušet pracovat v rodinné firmě MIXA VENDING,” napsal nám zpětně sedmnáctiletý Antoine, který si u nás vyzkoušel měsíční praxi. Dorazil k nám z francouzské střední školy Isabelle Viviani Vocational school z města Épinal.

Rekordních 60 tun prodané kávy v roce 2018. Bilancovali jsme...

26.04.2019

Přes 10 milionů prodaných pohárků, přes 60 tun kávy, nebo více než 200 stolitrových barelů džusového koncentrátu. Nejen to byl pro MIXA VENDING v prodeji úspěšný a rekordní rok 2018.

Vánoční degustace špičkových rumů a kávy

14.12.2018

Většina firem se s uplynulým rokem loučí vánočním večírkem. A my jsme se letos rozhodli rozloučit třikrát, protože dobrého není nikdy dost :). Na tři páteční večery jsme pro naše partnery připravili kávové a rumové degustace. Ochutnávali jsme, oslavili další společný rok a naše letošní pětadvacáté výročí firmy, popřáli si, ať se nám daří i v tom následujícím.

25 úspěšných let za námi

03.12.2018

V pětadvaceti letech někteří slaví červený diplom z vysoké školy, jiní první narozeniny dítěte, někdo zlatou medaili z Olympiády, jiný získá slavnou sošku Oscara za nejlepšího herce. A někdo oslaví, že se mu za čtvrt století podařilo vybudovat největší rodinnou firmu v České republice ve svém oboru s názvem MIXA VENDING s.r.o. :). A věřte, že máme minimálně stejnou radost, jako bychom vyhráli zlato z Olympiády my.

Podpořili jsme Slavnosti města Nový Jičín

01.10.2018

Začátkem září jsme se mohli opět potkat v ulicích Nového Jičína na slavnostech města, tentokráte už pětadvacátých. Vůbec první slavnosti si lidé užili už v roce 1993. Tedy v době, kdy vznikla i naše firma. A my jsme rádi, že také letos jsme mohli jednu z nejnavštěvovanějších akcí v našem kraji podpořit a stali jsme se jedním z partnerů oblíbených slavností.

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
;