25 let

MIXA VENDING jede …

MIXA VENDING jede …

Nestíháme instalovat a doplňovat. Zájem o naše Rouškomaty a automaty na dezinfekci je obrovský.

Například v Praze jsme je rozvezli už do několika obchodních center a brzy je umístíme i na další místa hlavního města, ale zároveň i do dalších měst po celé České republice, kde o tyto speciální prodejní automaty projevili také velký zájem.

„Tyto prodejní automaty zatím vydávají jen látkové roušky různých velikostí a motivů pro dospělé i děti. Jestli v nich budou kromě roušek například i respirátory záleží na tom, co neziskové organizace budou schopny zajistit,“ uvedl v rozhovoru pro Deník.cz vedoucí pražské pobočky firmy MIXA VENDING nabízející prodejní nápojové a potravinové automaty všeho druhu.

Výhodou je, že kromě klasické hotovostní platby se dá platit i bezkontaktně. Ceny roušek a dezinfekcí jsou různé. Jedno však stále zůstává. Výtěžek z prodeje těchto ochranných prostředků jde neziskovým organizacím, které peníze potřebují. Velký dík proto patří také manažerům obchodních domů, kde naše prodejní automaty na kusové zboží instalujeme a společně tak v této nelehké době pomáháme.

Zdroj: prazsky.denik.cz/rouskomaty-praha-koronavirus-neziskove-organizace-obchodni-centra/



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
;