25 let

Slavnostní - MIXA VENDING - událost roku 2021

Slavnostní - MIXA VENDING - událost roku 2021

Zpátky do minulosti…

Píše se rok 1961. Prezidentem Československé socialistické republiky je Antonín Novotný.

Na dvoudenní návštěvu ČSSR přijíždí slavný kosmonaut Jurij Gagarin. K jeho poctě nahrál a nazpíval Gustav Brom se svým orchestrem píseň „Pozdrav Austronautovi“, která začíná slovy „Dobrý den, majore Gagarine“. Hned se stává hitem u nás i v SSSR.

Průměrná hrubá měsíční mzda je 1341 Kčs.

Chleba stojí 2,60 Kčs, rohlík 0,30 Kčs, vejce 0,90 Kčs a pivo 1,40 Kčs.

Počet obyvatel v ČSSR je 13 769 716.

Dále z domova…

Český chemik a vědec Otto Wichterle si den před Štědrým dnem vyrábí ze stavebnice Merkur první prototyp stroje na výrobu kontaktních čoček. Na Štědrý den pak stroj uvádí do chodu a odlije úplně první čtyři kontaktní čočky z měkkého materiálu.

Premiéru mají tyto filmy: Baron Prášil, Ďáblova past, Pouta, Hledá se táta, Kde alibi nestačí. Mezi šlágry roku se řadí songy jako „Co je to láska“ od Evy Pilarové, „Diana“ od Milana Chladila a „Bouřka do čela“ od Jiřího Suchého.

Nejoblíbenějšími ženskými jmény jsou Jana, Hana a Eva. Mužskými pak Jiří, Petr a Miroslav!

Sportovní střípky…

Ve švýcarských městech Ženeva a Lausanne probíhá MS v ledním hokeji. Vítězí mužstvo Kanady, druhé se umístí ČSSR a třetí místo vybojuje tým Sovětského Svazu. Reprezentant ČSSR Jiří Švec získává bronz v kategorii do 57 kg na MS v řecko-římském zápasu v Japonsku.

Ze světa i vesmíru…

John Fitzgerald Kennedy je zvolen 35. prezidentem Spojených států amerických. Na dělící čáře mezi východní a západní části Berlína začíná stavba Berlínské zdi. Ke kosmickému letu odstartoval Jurij Alexejevič Gagarin v lodi Vostok 1 z kosmodromu Bajkonur. Je úplně prvním člověkem, který vzlétl do vesmíru. Obletěl Zemi a po 108 minutách přistál.

Světlo světa spatřil například herec Jan Čenský, Pavel Kříž, Zuzana Bydžovská, George Clooney, Meg Ryan, Eddie Murphy, budoucí britská princezna z Walesu Diana Frances Spencerová a mimo jiné také jeden úspěšný obchodník, požitkář a kávomil… Miroslav Mixa.

FESTIVAL DOBRÉHO JÍDLA A PITÍ aneb návrat do současnosti

Červnová oslava kulatin proběhla ve velkém stylu. Pozvání od majitele společnosti MIXA VENDING s.r.o. obdrželi všichni jeho spolupracovníci a mohli jsme se tak těšit na sladké, slané i tekuté speciality všeho druhu. Naším úkolem také bylo najít ukrytý „poklad“, jakožto oslavencovo poděkování svým váženým a milým „poddaným“ za dobře odvedenou práci pro firmu :-)

Vše proběhlo ve velmi příjemném prostředí restaurace a venkovní Relax zóny hotelu Abácie v Novém Jičíně a v neméně příjemné společnosti skvělých kolegů z MIXA VENDING týmu, kteří se postarali o pohodovou atmosféru celého slavnostního odpoledne i večera.

A tak jsme zkrátka jedli, pili, hodovali a vše řádně a ve zdraví oslavili!

Konec MIXA VENDING hlášení :-)

PS: Už jste ochutnali naši vyladěnou zrnkovou kávu EL CRIOLLO přímo ze španělské rodinné pražírny se 100 letou tradicí? Že ne? Tak neváhejte a mrkněte na pestrou nabídku této špičkové kávy, kde si každý vybere:

El Criollo Etiqueta Negra 100% arabica - nejprodávanější káva ze španělské Zaragozy
El Criollo Extra 80% arabica 20% robusta - oblíbená zrnková káva s dokonale vyváženou chutí
El Criollo Mezcla Extra 80% arabica 20% robusta - 15% zrn praženo s třtinovým cukrem pro ještě intenzivnější chuť
El Criollo Selecta 60% arabica - pro milovníky kávy se silným tělem a minimální aciditou
Zrnková káva od MIXA VENDING - Kompletní nabídka

#mixavending #rodinnafirma #udalostroku #foodfestival #zrnkovakava #elcriollo #prodejniautomaty #kavovary #spickoveespresso



Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace
;